ini ; ARIFAH DZULFA: June 2011
CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 23 June 2011

holla ~

duh duh , ak rase mcm sakit perot je .
bhahaha :D . na tau takk ? *please la nak *
td mase kat skola , saje la ushausha si Nabil tuu ~
waduhh , perasan pulakk dy . makk aii .
siap suruh Nasya ngejass ak lagii . -.-
sorry la der , kawan boleh laa .
BF ? boleh jalan laa . bhahaha . i masih tabole lupe 'dy' .
makk kaww . jiwang merusty plakk .
btw , mahirah balik ! wahwah . msti bnyk story yg dy mau bgtau .
al-maklum lahh . 2 kali seminggu je jumpe czen terchentaa *adusstuss*
okae lahh . i saket perot . you tautau laa destinasi ak bile dah sakit perot ni .
mase untok pakai selipar jepon .
bye ~

Saturday, 18 June 2011

=_____________________=' *thinking of them .

okae ! result hampa . tp , forsure .
ak tadek E ! haha .
bangge siott . nk ckp nye .
yg ak nehh agak laa berusaha
*chehh ! baru tadek E .*
klau dpt 5 A tuu , ak rase
melompat tak sudah ak .
haha . heyy my VIRUS[es] ,
hows korang punye result ?
mesti gempak enn ?
ye laa . korang kann slalu dpt bnyk A dr ak .
hishh . mcm sunyi je hidop ak skangg .
sbb ? mulot ak ni mcm tak reti nk berckp dah .
dah tak rase mcm dulu je .
klau dulu , skali gelak ,
hambekk kaww !
5 inci luas mulot ak terbukak .
skarang ?
1 inci tak lepas .
huuhhh =__________='
hidop ak rase cm nothing tanpa mereka .
kerana mereka jantong hati saya .
mereka buah , nasik , pinggan , mangkok , hayon saya .
saya sayang kawan saya dan saya sayang mereka .

Thursday, 16 June 2011

sorry guys !

chajja , ainy , pingkoss , maira .
sorry sbb ak tabole kuar jumaat ni .
sbb ibu tabolh anta laa .
bz doe . klau ak ad kete sndri ,
dah lame ak pegi .
sumpah ! ak rndu korang sgt .
nk sgt dudok ng korang lg .
nk je potpetpotpet ng korang lg .
nk je buat sume bnde ng korang lg .
nk sangat !
korang je VIRUS yg ak ad .
korang je VIRUS ak .
korang je the owner VIRUS .
korang je yg ak dgn ak mase kite kne rotan 5 org dulu .
ak rndu knangan kite .
even baru skejap ak tinggal korang ,
ak rase mcm dah berzamanzaman .
tau takk ?
tadek org yg boleh gnti korang kat sini .
kawan baik ak kat sini ,
tak same lngsong ng korang .
korang semua awesome .
bukan ak nk ckp kwn ak kat sini tak awesome lngsong .
dorang pun same je .
tp , tak mcm korang . lain sgt .
sgt-lah berbeza .
korang semua bnyk je storystory .
kat sini , ak cume berckp dgn buku .
myb , korang tak kan percaye prubahan ak yg ketara gile ni .
tp , ini adalah knyataan .
ak berubah .
ak dah tak mcm dulu .
yg bnyk ckp , yg suke soundsound org ,
yg mcmmcm lah .
-.-
ak tringin sgt , nk sgt korang tgk ak
yg sekarang .
and , ak nk sgt skodengskodeng korang .
ak rindu ;
dudok tgh padang
dudok tngge maktabah smbil tunggu pkcik bkk lmpu
gossip ng korang
pkai jubah mase tunggu org smyg
gadohgadoh ng korang
gelak smpai nk putus usus segale usus
outing ng korangg
and forsure
AK RINDU KORANGG !
betul , tak tipu .
langsong tak .
ak rase klau ak tulis psl korang ,
esok , luse , tulat , tubeng , tu segala tu lahh
tetap tak habis .
sbb ? dudok 1 saat ng korang , sejuta bnde brlaku .
iloveyouguys <3
and i mean it .

duhh !

ahoyy . fuhh fuhh .
ak cume boleh cuci belogg ni 1 minggu sekali je .
sbb ? ak kne study laa .
ini bukan maahad lg .
ini sudah SMK .
susahh . mebi korang rase maahad lg susah drpd SMK .
tp , kenyataan yg ak bagi is ,
SMK is more susah drpd MAAHAD .
swear ! sbb kat sini ,
ad lelaki . tiaptiap hari je ak
zina mate , hidong , kaki , tangan dan segalenye lahh .
okae ~ byebye .
imissmyvirus <3

Sunday, 12 June 2011

ohh my Gucci =.=

cuti da nk abes ,
skola da nk mule .
arifah dzulfa yg kiut ni , belom sedar yg
HOMEWORK DY BRTMBUN TAK SIAP !
ohoii , macane ak nk siap klau keje pun ak tak tau .
yg lain siap . bi and sc left . erghh .
yg bi tu taboleh belaa gile .
kne buat 8 bijik essay .
ak baru tau last minute . so ,
ak biarkn je . lg pun ,
ak dah jnji ng kwn ak tanak buat keje tuu .
ni sume budak due ekor depan ak tu .
klau dorng tak bnyk ckp ,
msti ak dah siap keje bi tuu .
ak tak siap ni kes tak dnga la ni .
fer all girls ,
ak nasihat laa ;
jangan duduk belakang budak lelaki !
kalau baik tak pe . ni yg mulut ,
80km jalan pun tak habis lg bckp .
ak yg duduk blkng dorang ni ,
bernanah tlinge tiap hari .
ishish . nk ckpnye bahana duduk blkng
mamat due ekor ni . okehh .
dets ol for tu________ ?
morning oredi . nk pnggil ap ek ?
tudei je laa . takkan tuning kott .
okaehh . bye ~
my quest : [yes/no ] oh _____ ! i'm a monkey .
luck !

owh - kayy

after I buang blog lame , now i'm with the new one . fuhh ~ letih I survey layout sahaja . it takes an hour ! erghh ~  nmpk sgt ak ni memilih . okae . lewat pagi suda . andd ! tidak ak lupa *keling marii* kat cikk Mahirah Afiqah yg dh tlg ak pileh layout nehh . trimas Maira .